in

И името, презимето, и племето и семето: Џамбазов во неколку стихови ја опиша состојбата во Македонија

Игор Џамбазов имаше брилијантен настап на „Златна Буба мара“. Тој во својата песна „И племето и семето“ како да ја опишува актуелната состојба во Македонија.

И вака и така се е отидено, и името, презимето и племето и семето.

https://www.youtube.com/watch?v=obQj13fAxlI
Прочитајте и...  Ќерката на Маја Оџаклиевска избегала, пејачката сама се грижи за внукот со аутизам

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote