in

И вашето милениче заслужува комфор – „Алди“ започна да продава креветчиња за кучиња

Најверојатно и вие вашето куче го третирате како член на вашето семејство. Па, зошто тогаш додека ние спиеме во големи удобни кревети, нашето куче спие во кутија со старо ќебе во неа? За да се реши овој проблем, еден ланец на супермаркети од Велика Британија – Алди, ги промовира своите преслатки креветчиња за кучиња!

Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Силни, мали мравки подигнуваат цвеќиња неколку пати поголеми од нив

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote