Галерија

Илустрации за тажната вистина на модерното време

Марко Мелграти е илустратор кој живее и работи во Мексико Сити. Тој прави илустрации за современото општество, кои многу често ја прикажуваат неговата темна и тажна природа.

1 3 696x870
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Прочитајте и...  Прекрасни фотографии од мајки кои ги дојат своите малечки

Најпопуларно


To Top