in

Илустратор ги црта страсните моменти на љубовта и блискоста

Не се случува секој ден да најдеме едноставни, а сепак убави и примамливи уметнички дела на луѓе ширум светот. Овој пат, би сакале да ве запознаеме со неверојатен уметник со името Zipcy на Instagram. Таа е практично експерт во оваа област. Нејзиниот уметнички стил е полу-реализам и е многу значаен.

Нејзиното вистинско име е Јанг Се-Еун, корејски илустратор, со повеќе од 685k следбеници на Instagram. Таа неодамна ја заврши серијата наречена “допир”, во која жените сигурно ќе се заљубат! Нејзиниот стил е секогаш малку сензуален и ќе забележите дека истата личност е на секоја слика.

Понекогаш сакам само да лежам и да го слушам отчукувањето на твоето срце.

https://www.instagram.com/p/Bf0sk2bB7qr/?utm_source=ig_embed

Сакам да го слушам твојот глас.

https://www.instagram.com/p/BtDwtQpBWcn/?utm_source=ig_embed

Последниот допир.

https://www.instagram.com/p/BqAJiQoBxFv/?utm_source=ig_embed

Најудобното перниче.

https://www.instagram.com/p/BmTXq1JBfqJ/?utm_source=ig_embed

Благодарен сум што ти си првото нешто кое го гледам наутро кога ќе ги отворам очите.

https://www.instagram.com/p/BlNwI2Sh6vJ/?utm_source=ig_embed

Иако тоа е мал гест, прави да се чувствувам многу сакан.

Прочитајте и...  Галерија на хиперреалистички цртежи од Марчело Баренги
https://www.instagram.com/p/BipAFdrHJBo/?utm_source=ig_embed

Зошто ме гледаш така?
-“Бидејќи сум многу среќен.”

https://www.instagram.com/p/BiE-UblBHFp/?utm_source=ig_embed

Ти си моето сонце.

https://www.instagram.com/p/Bhy_3R7Bi20/?utm_source=ig_embed

“Ќе се тргнам ако сум тешка.”
“Во ред е. Остани на мене.”

https://www.instagram.com/p/Bfiyxy4BA9X/?utm_source=ig_embed

За најскапоцената личност која ја познавам.

https://www.instagram.com/p/BkSS_IglfvC/?utm_source=ig_embed

Повеќе на следната страна.

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote