in

Имавте лош ден? Погледнете го ова видео и ќе го смените вашето мислење

Една чаша шампањ и неизбеглива катастрофа, ќе ве молам

https://twitter.com/discojrnt/status/1103635610554810368
Прочитајте и...  ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Доказ дека кучињата се посовесни од луѓето во сообраќајот

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote