in ,

Инструментал Бенд предгрупа на концертот на Жељко- заедно ја испејаа „Битола мој роден крај“

Инструменталци продолжуваат со нивните успеси. На концертот на Жељко Самарџиќ настапија како негова предгрупа со спремен репертоар кој ја забавуваше публиката во кој беше испеана и една од нивните авторски песни „Очи пуне суза“, а пред да се качи на бината Жељко заедно со момците ја испеа песната „Битола мој роден крај“.

https://www.facebook.com/instruMENTALmk/videos/289593688374184/
Прочитајте и...  CRAYFIS: Апликација која ја претвора глобалната мрежа на телефони во најголем телескоп

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote