in

Интересни фотографии направени во вистинскиот момент

За да се направи добра фотографија не значи дека мора да се биде професионален фотограф.

Фотоапаратите не се направени само за оние кои професионално се занимаваат со тоа, туку и за оние кои едноставно сакаат да го зачуваат моментот.

Следниве фотографии кои ги подготвивме не направени од професионалци, туку само се направени во вистинскиот момент.

Прочитајте и...  14 страшни фотографии кои покажуваат како е да се живее во ковчег-апартмани во Хонг Конг

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote