in

Како да има шесто сетило, жена за влакно избегна трагедија (ВИДЕО)

Во местото Николина Гора, Русинка која ги изнела кучињата на шетање, или има шесто сетило или неверојатна среќа.

Таа кучињата ги внела во ограден дел од парк и ги пуштила слободно да шетаат. Животните само што протрчале, а таа гргнала кон нив, во капијата се забило такси возило со полна брзина,точно каде што таа стоеше само три секунди предходно.

https://www.youtube.com/watch?v=r1X0K_j4hjM
Прочитајте и...  ВИДЕО: Велосипед направен целосно од дрво - дури и подвижните делови

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote