Видео

Како изгледа најпрактичниот велосипед на светот?

Луѓето ширум светот кои живеат во стан би сакале да ја имаат можноста да користат велосипед, но од практични причини – малиот простор за складирање на велосипедот, не можат.

Дизајнерот Џанлука Сада смислил одлично решение за овој проблем да стане минато – концепт за најпрактичниот велосипед кој може да се склопи така што ќе зазема неверојатно мал простор.

Склопениот велосипед е со големина на чадор и тежи околу 9 килограми.

Прочитајте и...  (ВИДЕО) Наскоро платежни картички со отпечаток од прст: Дали пинот останува во минатото?

Најпопуларно


To Top