in

Како изгледа животот пред и после 30-тата година

Има една изрека која вели, “Кога имав 20 години, мислев дека оние кои имаат 30 се стари. Сум имал бујна фантазија.“ Како што старееме, работите навистина се менуваат. Не станува збор само за нашиот изглед, туку и за тоа како се однесуваме кон нашето здравје, нашето семејство, нашите пари и другите работи. Она што беше значајно во нашите 20-ти, станува не толку голем приоритет кога ќе наполниме 30 години и обратно.

Прочитајте и...  Морничави, реалистични рекреации на ликови од „Симпсонови“ од кои ќе ве полазаат морници

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote