in

Како се промени изгледот на кујните во последните 500 години (ФОТО+ВИДЕО)

Home Advisor се здружи со неколку талентирани дигитални уметници и заедно рекреираа неколку историски кујни од последните 500 години. Во галеријата подолу погледнете како се променил изгледот на кујните во последните 500 години!

Кујна од 16 век – Тјудор (1520-1620)

Кујна од 17 век (1680-1720)

Кујна од 18 век (1720-1780)

Кујна од 19 век (1870)

Кујна од 20 век (1960)

Кујна од 21 век (2020)

Прочитајте и...  4 митови поради кои никогаш нема да бидете успешни

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote