in

Како шминката може да им помогне на пациентите заболени од рак да стекнат самодоверба

Дел од курсевите од серијата на Сефора за Самодоверба е „Храбра убавина во лицето на ракот“ курсот. Тој е предаван од страна на советниците на Сефора кои предаваат за нега на кожата и техники за шминка на оние кои се заболени од рак.

Прочитајте и...  Очекувањата за време на бременоста наспроти реалноста по раѓањето на бебето

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote