Галерија

Како светот се промени во последните 50 години преку 15 фотографии

Светот се разви неверојатно многу последните 50 години. И технологијата и социјалните медиуми одиграа голема улога во прогресијата на општеството. Луѓето го сменија начинот на размислување, станаа потолерантни, но и безгрижни и подруштвени. Сепак, има неколку работи што секогаш ќе недостигаат – на пример, едноставноста на животот во тоа време.

Публицист собра неколку фотографии кои ги прикажуваат драстичните промени во значителни аспекти на животот во последниве 50 години, па сакавме да ги споделиме истите со нашите читатели.

Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Ѕирнете во волшебниот свет на илузиите во замокот Августусбург

Најпопуларно


To Top