Случувања

Карантин фризури: Не пробувајте да си ја кратите сами косата ако не сакате да се најдете на оваа листа на пресмешни обиди

Поради коронавирусот многумина од нас не можеме да го правиме она што претходно секојдневно го правевме, како на пример да одиме на фризер. Сепак, нема место за грижи – сите ние имаме дома ножици. Колку може да биде тешко да си ја потстрижиме сопствената коса? Па…Ајде да им дозволиме на фотографиите да го дадат одговорот на ова прашање.

Прочитајте и...  Ученичките и студентските домови ќе се користат како центри за карантин, ако има потреба за време на вонредната состојба

Најпопуларно

To Top