in ,

Карлеуша ја стави својата ќерка на диета – се прави според правилата, па добива и подароци

Јелена Карлеуша заедно со Марија Шерифовиќ започна диета, која им ја препиша иста нутриционистка. Но, ЈК не е сама во походот за совршена линија, туку друштво ѝ прави и помалата ќерка.

Нејзиниот успех го засенила ќерката Ника, која исто така започнала со регулирана исхрана, а како што објасни Калруша, одлично ѝ оди. Ника дури од својата нутриционистка добила подароци, два парфеми, но за мамa немало ништо.

https://www.instagram.com/p/B1wnACOF1NJ/

„Ѝ благодариме на нашата нутриционистка за убавите подароци. Ова го доби Ника која е дисциплинирана и идеално губи килограми, здраво и во склад со годините! Мама не доби ништо, затоа што не беше добра“, напиша Карлуеша во опис на фотографијата.

Прочитајте и...  Шерон Стоун: „Да, јас стареам, но уживам во тој процес.“

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote