in

Ќе ви го стоплат срцето: Соучениците дознале дека бил малтретиран, па му приредиле изненадување

Ова 15 годишно момче било малтретирано и тоа го уништило. Не можел да спие, се чувствувал безвредно, паднал во депресија. Откако неговите соученици дознале за ова, тие решиле да му подарат нова облека, патики и да му кажат колку го ценат и колку е важен.

https://www.facebook.com/KTXSTelevision/videos/569545783512451/
Прочитајте и...  Направи сам: Креативни саксии

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote