Македонија

Кили го покажа внукот Аниш Круз

Актерот Кирил Поп Христов – Кили, кој веќе подолго време живее на Еквадор, деновиве на „Фејсбук“ објави фотографија од внукот Аниш Круз.

Внук мој насладок, напиша Кили.

Малиот Аниш Круз е син на помалата ќерка на Кили, Јоана, која се омажи со момче од Еквадор. Кили стана дедо во јуни.

Прочитајте и...  Четири месеци по смртта на Јана Арсовска, Вишиот управен суд пресуди во нејзина полза

Најпопуларно

To Top