in

Ќе ве насмее: Жена на комичен начин пресоздава фотографии од славните

Селест Барбер, речиси секојдневно ги забавува своите над 7 милиони следбеници, имитирајќи ги позите на славните личности, од Џенифер Лопез до Емили Ратајковски, и бројни други манекенки. 

„Сакав да покажам колку смешно би било ако „нормална“ личност се обиде да рекреира некои од овие фотографии“ – вели таа.

https://www.instagram.com/p/B9xgV29nreD/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CAaJfAyHudO/
https://www.instagram.com/p/BuEyTxHlgS3/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BujqPMWFGeK/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B5YfT20ngnM/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BoEa8YnBwil/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B20GYMmnccy/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B2eFWran3_5/?utm_source=ig_embed
Прочитајте и...  Заборавени фотографии кои ни покажуваат точно што значи да се биде мајка

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote