in

„Книжидер“ поставен покрај кафуле

Еден досетлив сопственик на кафуле во Зрењанин поставил фрижидер наполнет со книги и го нарекол „Книжидер“.

„На градското капалиште Пескара во Зрењанин, покрај градината на едно кафуле поставен е Книжидер. Во прашање е фрижидер кој не е во функција, но на полиците се поставени книги кои капачите може да ги позајмат“, пишува на социјалните мрежи.

https://www.facebook.com/Knjige/photos/a.2277984185804385/2418951981707604/?type=3
Прочитајте и...  Во кафуле во Будимпешта роботи служат пијалаци и разговараат со гостите

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote