in

Кога мачките ќе се „издрогираат“ – 18 фотографии од занесени мачки

Ако мачките сакаат нешто повеќе од тоа да туркаат различни предмети од маси и полици, тоа е “мачкината трева” (нане). Мала доза од оваа трева ги прави мачките да изгледаат и да делуваат како издрогирани.

Прочитајте и...  Живот во успорен филм: Како животните го доживуваат времето?

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote