Македонија

Кога зрелоста се цени: Суперхикс добија свои восочни фигури! (ФОТО)

Суперхикс се на македонската музичка сцена од минатиот век. Имаат направено преку 200 концерти  во најмалку 20 до 30 земји низ Европа. На толку музика, песни и фанови, редно време беше да добијат свои восочни поставки во музеј.

Восочните фигури на членовите од Суперхикс се со нивна автентична големина и изгледаат неверојатно реални. Прекрасната изработка на восочните фигури може да им парира дури и на совршените восочни фигури кои што ги има музејот Мадам Тисо во Лондон.

Зрелите музичари сега се на ист ранг со историски и познати личности кои што придонеле за развој на областа во која што работеле и добиле своја восочна фигура.

Суперхикс испишаа историја на македонската музичка сцена со нивните песни и пораки за сите оние кои што се притиснати од секојдневните проблеми, а заборавиле дека треба да им се насмевнат и да продолжат насмеано и храбро понатаму во животот. Секоја чест, Суперхикс!

Прочитајте и...  Не постои млад човек што сака да остане тука

Најпопуларно

To Top