in

Смешни фотографии од колеги на работа кои копираат познати слики

На сите може да ни здосади монотонста на нашата работа. Секој ден го правиме истото на работното место, на крајот на денот одиме дома и следниот ден повторно го правиме истото. Понекогаш се што ни треба е пауза и правење на нешто ново, нешто различно. Нешто што ќе не насмее.

Токму тоа е случајот со овие неколку колеги. Им било досадно на работа, па решиле да ја сменат нивната рутина. Собрале се што можеле од канцеларијата и се обиделе да копираат неколку од најпознатите слики во светот.

Погледнете уште смешни фотографии на следната страна.

Прочитајте и...  И славните некогаш биле средношколци - погледнете ги нивните слики за табло

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote