in

Колку оваа слика ќе ве врати во детството? – Се сеќавате ли на сите чекори од ема-е-са-са или триаголник?

igra na lastik

Како би регирале ако некој ви намести ластик на улица?

Дали ќе се сетите на сите чекори од ема-е-са-са или триаголник?

Ако оваа слика ја покажете на вашите деца, веруваме дека нема да знаат за што станува збор, но родените во осумдесетите или почетокот на деведесетите години, ќе ги навратите многу години наназад. На едни убави, прекрасни, безгрижни времиња, без телефони, таблети и интернет.

Прочитајте и...  Бебињата не треба да ги бакнува никој освен мајката: Еве зошто- педијатрите предупредуваат!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote