in

Кратко анимирано видео на Дизни: “Љубовта секогаш го наоѓа својот пат”

Прочитајте и...  Се држат за рака и се збогуваат: Снимка од баба и дедо, заболени од корона вирусот, го растажи целиот свет

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote