Видео

Краткометражен анимиран филм “Еден мал чекор” кој ќе ве расплаче!

“Еден мал чекор” е кинеско-американски анимиран краток филм од Андреј Чесворт и Боби Понтилас, а продуциран од Таико Студио.
Овој краткометражен филм беше номиниран за Оскар 2019 година.

https://www.youtube.com/watch?v=N7P7SyKiFj4&t=3s
Прочитајте и...  ВИДЕО: Продавница за домашни миленичиња тајно ги заменува сите миленичињата со бездомни животни

Најпопуларно


To Top