in

Краток анимиран филм: Господин Индиферентен

3 анимирани минути кои ќе ви одржат добра животна лекција. Не чекајте да биде предоцна за да уживате во животот.

Прочитајте и...  Коњ се преправа дека е мртов секогаш кога некој ќе се обиде да го јава (ВИДЕО)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote