in

Креативни идеи за потполнување на празнини на полиците за книги за секој библиофил! (ГАЛЕРИЈА)

Доколку сте вистински љубител на книги сигурно сакате се што е поврзано со нив: чувството кога ќе допрете стара корица, шушкањето на листовите, мирисот на нова книга…
Понекогаш Ви треба време да ја најдете совршената книга за во вашата домашна библиотека, па гледате во една мала празнина на вашата полица со месеци.
Галеријата подолу е полна со идеи како да ја потполните таа празнина на вашите полици!

Прочитајте и...  Запознајте го вистинскиот Шрек - Морис Тиле

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote