in ,

Куче патува само со автобус секој ден до неговиот омилен парк

Јавниот превоз го користат 21% од жителите на Сиетл. Но, не секој кој го користи е човек. Некои луѓе викаат дека кучињата се животни кои брзо се навикнуваат. Тие стануваат независни откако ќе повторат една иста рутина повеќе пати.
Во Сиетл има едно куче Еклипс и таа е доказ за оваа теорија.

Еклипс има 2 години и живее во Сиетл. Нејзиниот сопственик живее веднаш до автобуската станица. Тие отсекогаш се возеле заедно со автобус до најблискиот парк за кучиња.

Но, што е уникатно за ова мило куче? Понекогаш нејзиниот сопственик не може да ја однесе во паркот, па таа сама оди со автобусот.

Сите кои се возат со автобусот ја сакаат.

Прочитајте и...  Што значи да се биде мајка?- Краток анимиран филм во кој сите мајки ќе се пронајдат

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote