in

Љубовта е во малите нешта….

Љубовта ја има во секојдневието, во сите мали нешта, чекори и погледи кои ги правиме. Барајќи некој голем доказ и дело, забораваме да се свртиме околу себе.

Доволна е искрена прегратка, мало изненадување, топла чаша чај, утеха во тешките моменти, уживање во пролетта, заеднички појадок, поддршката која секојдневно некој ви ја дава, погледот полн со љубов.

Еден корејски уметник решил да ги илустрира сите ситуации и моменти кои покажуваат дека вистинската љубов е во малите нешта.

Љубовта значи…

Прегратки без некоја посебна причина

Love is in the little things...

Кога се покривате еден со друг со ќебе

Love is in the little things...

Кога заспивате заедно

Love is in the little things...

Кога готвите заедно

Love is in the little things...

Кога гледате телевизија до многу доцна

Love is in the little things...

Кога не правите ништо, но заедно

Love is in the little things...

Кога ќе му заспиеш на рамо

Love is in the little things...

Кога гледате стари фотографии заедно

Love is in the little things...

Кога се грижите еден за друг

Love is in the little things...

Утешувајќи се еден со друг

Love is in the little things...

Кога си подготвувате изненадувања

Love is in the little things...

Бакнеж на чело

Love is in the little things...

Кога заедно ја капете мачката

Love is in the little things...

Кога танцувате

Love is in the little things...

Кога заедно си ги миете забите

Love is in the little things...

Кога ќе ви понуди од нејзиниот сладолед

Love is in the little things...

Кога си помагате еден на друг

Love is in the little things...

Кога размислувате еден за друг

Love is in the little things...

Кога пеете заедно

Love is in the little things...

Кога се сакате!

Love is in the little things...
Прочитајте и...  Неодоливи дечиња со Даунов синдром позираат како познатите ликови на Дизни

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote