in

Љубовта помеѓу мајка и ќерка прикажана преку илустрации

Сите мајки ги сакаат своите деца, било да се машки или женски, но врската помеѓу мајката и ќерката од секогаш била посебна. Во овие неколку илустрации се прикажани емотивни моменти кои ја опишуваат љубовта меѓу мајката и ќерката подобро од зборови.

Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Фински фотограф ја покажува убавината на шумата од бајките во Финска

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote