in

Луксузни хотели кои мора да ги видите за да верувате дека постојат

Здосадено Ви е од обични хотели? Тогаш мора да ги видите овие чудни, но прекрасни хотели низ светот!

Хотел Маркес де Рискал, Шпанија

Шератон Хужоу хот спринг ресорт, Кина

Хуравали, Малдиви

Жирафа Манор, Кенија

Прочитајте и...  Свадбени фотографии од разни делови на светот кои го покажуваат вистинското значење на овој голем ден

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote