in

Маче посвоено во семејство со 5 ласици мисли дека и тоа е ласица

Ова напуштено маче било најдено кога имало само пет месеци.

01 6 1

Мачето Комари било посвоено од семејство коешто веќе имало пет ласици, и преку нивната љубов и грижа, тоа повторно закрепнало во добро здравје.

Петте машки ласици веднаш ја прифатиле Комари, и мачето почнало да се однесува како нејзините посвоени братчиња, раскажуваат членовите на семејството.

Прочитајте и...  17 луѓе ги однеле своите кучиња на фризер, па добиле назад потполно различни миленичиња

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote