in

Магични фотографии од најстарите дрва во светот

Бет Мун е фотограф од Сан Франциско. Таа поминала 14 години во фотографирање на најстарите дрва во светот. Поради нејзиниот голем интерес за дрвата, таа во текот на 14 години патувала во најразлични делови од светот па дури и во оние кои се тешко пристапни.

Уживајте во нејзините прекрасни фотографии!

Погледнете повеќе магични фотографии на следната страна.

Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Погледнете внатре во кафулето за ракуни во Русија

Што мислите?

-1 Поени
Upvote Downvote