Случувања

Мајчините солзи најмногу печат – Северина на настап неконтролирано заплака

Северина Којиќ настапувала во Црна Гора пред публика во која имало многу деца, е едно дете, врсник на нејзиниот син го извела на бина и со негова помош ја запеала песната Родено мое! 

tutorial 12 1

Таа песна ја потсетува на нејзиното дето, па пејчката не можела да издржи и неколтролирано почнала да плаче додека детото од публика пеело заедно со неа.

Прочитајте и...  Зад овој хит на Северина се крие голема трагедија- откако ќе ја слушнете оваа тажна приказна веднаш ќе ви надојдат солзи

Најпопуларно

To Top