in

Мајка прикажува како е да имаш деца преку 25 смешни илустрации

„Бременоста и родителството се неверојатен период. Забавно е, позитивно, како да сте во рај.“, ова го мислат повеќето луѓе кои не знаат како навистина изгледа да се биде родител. Но, мајките знаат најдобро. Знаат дека тоа на моменти може да биде тешко и предизвикувачко . Мајките со сигурност ќе ги разберат и ќе се пронајдат во овие искрени илустрации кои ја покажуваат најхумористичната страна на нивниот нов живот.

motherhood illustrations nathalie jomard france 4 59e852eb74eff 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 4 59e852eb74eff 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 7 59e852f3b3d15 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 7 59e852f3b3d15 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 22 59e85315d8cb8 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 2 59e852e6a27d9 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 16 59e85308576a4 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 16 59e85308576a4 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 24 59e8531a04f41 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 24 59e8531a04f41 605
motherhood illustrations nathalie jomard france 9 59e852f89d562 605 1
motherhood illustrations nathalie jomard france 9 59e852f89d562 605 1

ПОГЛЕДНЕТЕ ПОВЕЌЕ НА СЛЕДНАТА СТРАНА.

Прочитајте и...  Швајцарско село проектира светски знамиња на „Тоблероне“ планината (ГАЛЕРИЈА)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote