in

Мајката на Нинослав: Подобро да го убиеја… труеше кучиња уште од мал…

Родителите на Нинослав Јовановиќ (46), осудуван силувач на деца познат како Малчанскиот бербер велат дека тој бил лекуван уште како дете, откако на седум години ја истрижил косата на девојче. Тој бил на психијатрија, но одбивал да пие лекови. Берберот труел кучиња за да не лаат кога тој пристигнувал дома, а од тоа да не биде убиена, се плашела и неговата мајка.

Да биде жив е многу проблематично. Кога знаете дека го погребате, одите на гробиштата, плачеш наоколу и се враќаш … Подобро тие да го убиеја. А ова, … , вели мајката Славица прекривајќи ја главата.

Тие имале проблеми со Нинослав цел живот, направиле се за да го вратат на вистинскиот пат, но од ништо немало никаква корист.

Тој беше лекуван уште кога наполни една година, два пати беше во болница во Топоница. Проблемите започнаа од петто одделение во основно училиште. Ќе направеше некоја измама, ќе го немаше 10 дена, па ќе се појавеше. Додека го враќаме долгот што го направил, тој беше мирен, а потоа повторно заминуваше, проблемите со него се уште од неговото раѓање. Некаде до неговата 15 година се боревме за да му дадеме лек. Кога почнав при усисување да ги наоѓам лековите во куќата кои требаше да ги пие, тој отиде сосема вон контрола. Не сакаше да ги испие, ги ставаше под јазик и ги плукаше, вели таа.

Прочитајте и...  Племе од Амазон спаси огромна дождовна шума со победа во тужба против нафтена компанија

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote