Видео

ВИДЕО: „Македонско девојче“ испеана во Етиопија

– Еве како ја пееме „Македонско девојче“, на гости кај Сурма, со домородните луѓе на границата помеѓу Етиопија и Јужен Судан, гласи пораката под видеото што на Фејсбук го објавува Билјана Јуруковски.

Целосното видео погледнете го подолу:

https://www.facebook.com/biljana.jurukovski/videos/10214253153982611/
Прочитајте и...  Емотивна реклама посветена на мајките и нивната безусловна љубов кон децата

Најпопуларно


To Top