in

Манекенка ја продава својата невиност- најпрво барала 100.000 а сега и нудат 2.5 милиони евра

Азербејџанската манекенка Махбуба Мамаџада (23) на еден германски сајт објавила дека ја продаава својата невиност за повеќе од 2.5 милиони евра. Да се одлучи на таков чекор ја натерало немањето пари за живот и желбата да и се оддолжи на мајка и за се што сторила за неа.

Младата манекенка има и доказ од гинеколог дека е невина, а се што сака да стори е да го прошета светот со својата мајка.

https://www.instagram.com/p/BswulfPDaEu/?utm_source=ig_embed

„Мојата мајка жртвуваше се за да бидам среќна и да имам се што ќе посакам. Сега е мој ред да и возвратам и да ја направам горда на мене.“- изјавила за Дејли Стар Махбуба.

https://www.instagram.com/p/BXESbw7FLwf/?utm_source=ig_embed

Тој кој што ќе понуди најмногу пари за нејзината невиност треба да уплати 20% од целиот износ однапред и да резервира луксузна хотелска соба. Таа исто така очекува тој да биде спонзор кој месечно ќе и дава 30.000 евра.

Моментално Махбуба живее во Турција, а покрај тоа што таа е еден од најбараните азербејџански модели таа тврди дека нема доволно пари за да овозможи дом за неа и мајка и, но и студиите кои ги посетува.

Прочитајте и...  Кога жените ќе наполнат 33 години официјално се претвораат во своите мајки
https://www.instagram.com/p/BjKaGjUgVHE/?utm_source=ig_embed

Интересно е што почетната сума била 100.000 евра, но тој износ досегнал 25 пати поголем број.

https://www.instagram.com/p/BdXHzy6ndmn/?utm_source=ig_embed

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote