Македонија

Марија исчезна пред три дена, семејството моли за помош

Се бара исчезнато лице Марија Брзакова од Босилово на возраст 28 години.

Кога била видена последен пат облечена била во тренерки.

Излезена од дома на 18.01 2020 година во утринските часови.

Се замолуваат сите граѓани кои ке видат или имат некое сознание да пријават во полиција или на телфонскиот број 070 447 338.

Прочитајте и...  Семејството бара помош: Се бара 38-годишен кумановец, пријавен е за исчезнат

Најпопуларно

To Top