in

Маж има 13 жени и секоја од нив е бремена

Овој маж живее во Индија, а во моментов има 13 жени. Она што е интересно е дека сите се бремени во исто време.

hubby

Секако дека зачнуањето кај секоја од нив не се случило во исто време, но разликата е 3 до 4 седмици.

Тие признаваат дека добро се согласуваат и дека им е убаво заедно, бидејќи се како едно големо и среќно семејство.

Во Индија полигамните бракови се сосема нормална работа и многу луѓе тоа го практикуваат, но никогаш досега не се случило маж да биде оенет со 13 жени и сите тие да се бремени.

Целиот свет е поприлично изнеанден поради складноста и согласувањето кое владее меѓу неговите жени, бидејќи меѓу нив никогаш не се случила кавга, ниту пак имаат лошо мислење една за друга.

Приказната за ова големо семејство стана толку популарна и фасцинантна што никој не се сомнева во нејзината веродостојност.

Прочитајте и...  Да ви го стопи срцето: Малата Ема пее песна посветена на трагично настраданиот дедо Шабан

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote