in

Мексиканец во карантин стана хит на социјалните мрежи: Гo испратил кучето во продавница

Антонио Муноз од Мексико одлучил кучето да го испрати во продавница. Под околувратникот му ставил 20 долари и порака:

Поздрав, ве молам на моето куче да му дадете кесичка портокалови Читос. Не црвени, тие се премногу лути. Под околувратникот ќе најдете 20 долари. предупредување: Ако не битете добри со него, ќе ве касен. Вашиот сосед.

Кучето се вратило со чипсот дома и сопственикот ја постави неговата фотографија на фејсбук.

Прочитајте и...  Нов предизвик на Инстаграм ги натера жените да се соблечат: На себе имаат само една работа, а мажите полудуваат од оваа глетка (ФОТО)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote