in

МОЌНО ВИДЕО: Дали заборавивме да стекнуваме нови пријателства?

Дали луѓето забораваат како се шират пријателствата, или со тек на време како што созреваат се плашат да стекнат нови пријатели?

Погледнете едно моќно видео кое што ќе ни покаже дека нема ништо помило од детската љубов и желбата за нови пријателства.

https://www.facebook.com/powerofpositivity/videos/10155759241967371/
Прочитајте и...  Почетокот на крајот на врската меѓу Ирина Шајк и Бредли Купер беше филмот „A Star is Born“

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote