in

Моќта на шминката: Неверојатни трансформации на невести

Една од најважните работи за секоја свадба е изгледот на невестата. За нејзината фризура, фустанот и шминката се дискутира многу повеќе отколку тоа дали била вкусна храната. Повеќето жени се многу загрижени за својот изглед на овој клучен ден, па можеме сите да се согласиме дека нивниот труд се исплаќа и прави да изгледаат шармантно.

Во продолжение неколку невести чија шминка ги претворила во Дизни принцези!

https://www.instagram.com/p/Bo4mjdiB6mZ/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bowu9W5hj5J/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BoUfFuShgXf/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BoCbJBqhp27/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BuOLWzfn7iW/?utm_source=ig_embed
20+ Striking Photos That Show What Brides Look Like Before and After Wedding Makeup
20+ Striking Photos That Show What Brides Look Like Before and After Wedding Makeup
https://www.instagram.com/p/BnflFbKgrCN/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BOgfTfnlmpz/?utm_source=ig_embed
20+ Striking Photos That Show What Brides Look Like Before and After Wedding Makeup
https://www.instagram.com/p/BlJC0sMBcQP/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BlDMpQyBeuP/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BTcRBfclehs/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bm0PsVlBR_c/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BfaKGN-ByOk/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BuSg3HnAAny/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bn5HTfvAFbE/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BgyDrT9ANcz/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BomcPuCBjYd/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bq5cJE0AAMH/?utm_source=ig_embed
Прочитајте и...  Природен феномен со навистина слатко име - приказна за Чоколадните ридови

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote