in

Молитва за возачи, за среќен пат, здравје и мир

Господи Боже, кој си прав пат, вистина и живот.
Смилувај се на мене и буди ми сопатник на овој пат.
Сочувај ме од искушенија, од секакви превари и пакости, од злобни луѓе.
Одржувај ме во правдина и вистина според твоите заповеди, па да се вратам со здраво тело и здрава душа.
Затоа што Твое е царството и силата и славата на отецот, Синот и Светиот дух, сега, секогаш и во вечни векови.
Амин

Прочитајте и...  Во Јапонија можете да изнајмите човек за 9 долари кој ќе ве слуша како се жалите

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote