in

Музичка терапија во Турција: Медицинскиот персонал и со чочек лекува пациенти

Вистинската терапија – турска музика, гласи краткиот коментар под виралното видео кое се шири на социјалните мрежи.

cocek

На видеото може да се види болничка просторија со пациенти, кои покрај редовната терапија примаат и музичка. Заедно со пациентите во ритамот на чочекот играат и медицинските сестри и останатиот медицински персонал.

https://www.facebook.com/turkishdream.tr/videos/2317727805111576/?v=2317727805111576
Прочитајте и...  Лошиот шеф е штетен по здравјето

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote