in

Наградени свадбени фотографии кои ќе ве остават без зборови (ГАЛЕРИЈА)

Еден од најважните моменти во животот на луѓето е свадбата, па затоа е важно да се документираат преку фотографии.

Fearless Photographers, веб-сајт посветен на најдобрите свадбени фотографии ја објави оваа колекција на слики. Фотографи од целиот свет испратиле приближно 10.000 фотографии, но само 137 биле избрани како најимпресивни.

Во продолжение погледнете наш избор од победниците, фотографии кои ни оставија најголем впечаток.

Прочитајте и...  Фотографии од медицината во минатото поради кои ќе бидете среќни што живеете во 2019 година

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote