in

Најголемите женски лаги во с*ксот со кои мажите не можат да се помират

Жените се обидуваат на многу начини да го изненадат мажот во кревет…

Жените се способни да заведуваат со движења, изведба, но и лаги.Според истражување спроведено со 2.300 испитаници, дури 67% од жените во еден момент глумат оргазам.

Со одлумениот оргазам мажите не знаат зошто жените го прават ова. Одговорот е дека 50% од жените признаваат дека глумат свршување со цел сексот да заврши порано. 28% од жените глумат оргазам за да не се чувствува партнерот лошо. 32% од испитаните жени откриваат дека не можат да доживеат оргазам поради својата несигурност и преокупираноста со изгледот.

72% од испитаничките откриваат и дека мажите ги оставиле на цедило и не се потрудиле доволно за да ги доведат до врвот.

Прочитајте и...  Најчестите лаги кои мажите ги кажуваат на првиот состанок

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote