in

Најтажната холивудска приказна: Животот на Џуди Гарланд (ВИДЕО)

Проблемите на Џуди Гарланд започнале уште пред таа да се роди.

Кога мајка ѝ останала бремена со неа, нејзините родители веќе имале две деца, а бременоста не била пријатно изненадување.

Всушност, таткото на Џуди дури и се консултирал со лекар за прекинување на бременоста на сопругата. Но, тогаш абортусот бил нелегален во САД, па во 1922-ра година се родила Џуди Гарланд, во семејство што не ја сакало.

Името што го знаеме ние, актерката го избрала подоцна во животот и по раѓањето била крстена Френсис Етел Гам…

Погледнете ја најтажната холивудска приказна:

Прочитајте и...  Црква во Сан Франциско ги отвара своите врати за бездомниците

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote