in

Најубавите 15 библиотеки во светот

Библиотеките ги има низ целиот свет.
Некои се модерни,а некои датираат пред стотици години.
Некои се фокусираат на еден вид литература, а други ги пополнуваат полиците со милиони различни книги.
На ова видео се прикажани 15 од најдобрите библиотеки во светот.

Прочитајте и...  Свадбени фотографии од разни делови на светот кои го покажуваат вистинското значење на овој голем ден

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote