in

Најубавите фотографии од повеќе места низ светот кои мора да ги видите

Нашата Земја е исполнета со прекрасни места кои навистина вреди да се посетат.
Издвоивме неколку од нив прикажани преку извонредни фотографии кои ќе ве натераат да ги запишете на вашата листа.

Геолошки парк Дансиа, Кина

Брегот Алабастер, Франција

Деветашка пештера, Бугарија

Остров Палаван, Филипини

Водопадот “Седум Сестри”, Норвешка

Национален парк Ленсоис-Марањенсис, Бразил

Селото на Попај, Малта

Базен Хамилтон, Тексас

Водопади Игуасу, Аргентина

Мостот на месечината, Тајпеј

Змејски водопад, Венецуела

Морска пештера Бенагил, Португалија

Прочитајте и...  Фотографии кои покажуваат како би изгледале познатите историски личности денес

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote